“Open de deur naar jouw vitalitijd”

Ontdek nu welke 7 sleutels je nodig hebt op weg naar jouw tijd

Met de 7 sleutels van deze gratis online cursus open je de deur naar jouw vitalitijd en kun je vast een begin maken naar een vrolijk en energiek leven.

Vind jij dat je te weinig me-time hebt? Neem je te veel hooi op je vork? Je kunt al veel tijd winnen door nee te zeggen.

Denk je; dat wil ik ook, maar weet je alleen niet hoe?

Ik ben Helmone, moeder, partner, dochter, zus, vriendin, natuurgeneeskundig therapeute en workshoptrainer. Sinds 2006 ontmoet ik cliënten in mijn praktijk die te veel hooi op hun vork nemen en moeite hebben met het simpele woordje NEE. Ze zeggen tegen mij: “waarom snappen anderen nu niet dat ik daar geen zin of tijd voor heb? Ze snappen toch wel dat ik niet kan?” Terwijl dit niet echt nodig is. Als professional zet ik cliënten in beweging om bewust te zijn van hun eigen ruimte. Door je grens te weten, kun je deze ook aangeven, zo ontstaat er een zee aan tijd voor jezelf, rust en focus en creëer je vitaliteit.

Herken je dit?

Ontdek:

Open jouw deur naar tijd voor je zelf, rust en focus en ontvang direct de eerste van de 7 sleutels van de gratis online cursus

“Tijd om (door) NEE te zeggen”.


Bovendien ontvang je regelmatig inspirerende tips en artikelen van mij. Ik hoop je hiermee een stuk verder te helpen, zodat je bewust op weg kunt naar een vrolijk en energiek leven.

Op zoek naar vitalitijd, rust en focus?


Schrijf je in voor de gratis online cursus 7 sleutels voor

“Tijd om/door NEE te zeggen”

Pin It on Pinterest

Share This